Schrijf weer eens een brief

Het is tegenwoordig heel makkelijk om even een appje te doen naar de persoon die je leuk vindt, maar heb je wel eens gedacht aan het oude brieven schrijven van vroeger?

Het schrijven van brieven kost tegenwoordig haast erg veel moeite, omdat er zoveel makkelijkere manieren zijn om in contact te komen met iemand. Wat je dan tegelijk moet bedenken is dat wanneer jij wel de moeite neemt voor een brief, de persoon waarnaar je die brief stuurt inziet dat je veel tijd in deze verrassing hebt gestopt.

Vooral vrouwen waarderen deze vorm van contact zoeken, ze zien het als romantisch dus het is zeker de moeite waard om het eens te proberen. Misschien is het rond deze tijd van het jaar een idee om een nieuwjaarswens te sturen naar de persoon die je leuk vindt. Dat kan in de vorm van een kaartje of in de vorm van een brief. Met deze dagen is een kaartje meer voor de hand liggend dus dat is ook erg leuk. Wel vindt de persoon die het kaartje ontvangt het vast en zeker leuk als je behalve een nieuwjaarswens ook een persoonlijk berichtje schrijft.

Lees ook:Heerlijk romantische tip
Lees ook:Stuur een kaart … morgen!
Lees ook:Valentijnsdag
Lees ook:Online een bericht sturen doe je zo
Lees ook:Als het innerlijk leuker is dan het uiterlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.