Geef het daten niet op

Soms geeft het (online)daten je niet waar je naar op zoek bent, geef niet op.

Zelf ben ik eigenlijk een goed voorbeeld hiervan. Na meerdere jaren online contact hebben en na twee jaren ook werkelijk online daten, heb ik eindelijk mijn perfect match gevonden. Die vind je niet in één keer, of nou ja normaal gesproken niet. Een eerste date is onwennig want je hebt dit nog nooit gedaan en een tweede, derde en vierde misschien ook nog wel. Al doende leert men en zo geldt het ook bij daten.

Door vaker te daten leer je mannen of vrouwen beter kennen en begrijp je wat ze wel of niet interessant vinden om over te praten. Helemaal als je over het algemeen op dezelfde soort personen valt, weet je waar je het wel en niet over kunt hebben. Hoe vaker je zoiets gedaan hebt, hoe meer je na een aantal keer op je gemak zal zijn en ook daadwerkelijk aan het leren kennen toekomt. De eerste paar keer ben je daar misschien zelfs te zenuwachtig voor, maar na een paar keer komt dat goed.

En ook al lukt het nog niet in één keer wanneer je helemaal op je gemak bent, ook dan zul je merken dat je nog elke date verbetert en je ooit tegen die droompartner aanloopt. Alle dates daarvoor waren gewoon oefeningetjes voor je.

Lees ook:Singles zijn stijgend in aantal
Lees ook:Zou jij een maagd daten?
Lees ook:Geef ik jou een tweede kans?
Lees ook:Online daten, zo doe je het
Lees ook:Terrasweer, wat nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.