Let hier op bij je eerste date: een etentje

Altijd handig om te weten waar je extra op moet letten bij je date. Dat dacht Parship ook en er werd een lijstje gedeeld.

Natuurlijk wil je weten waar de man van je dromen vooral op gaat letten bij jullie eerste date. Eerder deelde ik daar al een filmpje over: 5 punten waar mannen op letten bij de eerste date, nu kwam ik op datingsite Parship opnieuw een lijstje tegen die ik je niet wil onthouden. Het zijn een beetje andere dingen dan die paar die Guiseppe in het voorgaande filmpje noemde en speciaal gericht op een etentje, maar absoluut niet onbelangrijk naar mijn idee.

1. Je kleding

Je staat voor je date natuurlijk uren voor de spiegel, en niet voor niets! De man tegenover je besteedt er wel degelijk aandacht aan. Door je kleding kan hij inschatten wat voor persoon je bent.

2. Je make-up

Zoals ik al meerdere keren in mijn artikelen heb genoemd, moet je hier een beetje mee uitkijken. Het kan je mooie punten accentueren maar teveel is ook echt teveel.

3. Wat en hoe je bestelt

Wanneer je iets duurs bestelt, kan je date denken dat je een erg dure vrouw bent. Als je voor de groene salade gaat, weet hij dat je meer van de gezonde snacks bent. Dat zijn allemaal dingen waar hij je aan kan leren kennen.
Hoe je bestelt maakt ook nog uit. Ben je bazig naar de ober? Dan is dat gelijk een teken voor hem hoe jij in elkaar zit.

4. Hoe je eet

Mannen houden er wel van als je je een beetje gedraagt dus het wordt gewaardeerd als je wat tafelmanieren hebt. Ga niet uitgebreid lopen smakken en stort je niet als een uitgehongerd beest op je stuk vlees.

5. Wat en hoeveel je drinkt

In het algemeen houden mannen van vrouwen die net zoveel drinken als zijzelf, of minder. Met drinken kun je sowieso beter uitkijken eigenlijk. Samen een borreltje doen is ontzettend gezellig, maar voorkom dat je dronken wordt.

Ik denk eigenlijk dat mannen meer op deze punten letten dan die uit het eerder gedeelde filmpje. Maar hé, ik ben een vrouw dus wat weet ik er nou helemaal vanaf. Misschien is het het beste om de twee lijstjes te combineren en op deze tien punten te letten.

Lees ook:5 punten waar mannen op letten bij de eerste date
Lees ook:9 afknappers voor mannen
Lees ook:Een serieuze date, hoe doe je dat?
Lees ook:De wetenschap achter aantrekkelijkheid
Lees ook:Wat zeggen tafelmanieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.