Make-up your mind

Vrouwen kunnen veel doen met make-up. Je kunt als vrouw bont gekleurd de deur uit gaan. Maar ook is naturel je eerste date tegemoet treden vaak gewenst. Wat is het effect wanneer je fel rood draagt of juist je lippen licht tint?

 

Wil je er als vrouw helemaal voor gaan met je date? Wil je er een bijzonder spannende nacht van maken? Une femme fatale stift haar lippen dan fel rood! Het draagt bij aan de mannelijke fantasie. Wil een vrouw juist de kat een beetje uit de boom kijken? Dan is minder opzichtig lippen stiften het betere alternatief. Dus juist ook mannen … Let op hoe je date zich voorziet van make-up.

Lees ook:Mannen extreem aangetrokken tot rode lippen
Lees ook:Wat trek je aan op een eerste date?
Lees ook:Hoeveel make-up vinden mannen sexy?
Lees ook:Mannen vallen helemaal niet op ‘lekkere wijven’
Lees ook:Hou je look natuurlijk op de eerste date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.