Ben je trouw of juist niet!

Trouw of ontrouw, dat zou mooi zijn als je meteen al kan zien of je date een trouw persoon is. Maar dat is natuurlijk niet mogelijk. Jezelf testen wel. Dit natuurlijk voor als je niet genoeg zelfkennis hebt.

 

Een zelftest is natuurlijk nooit weg, betrouwbaar overkomen is voor een serieuze date absoluut van belang. Bij seksdating gelden er natuurlijk weer hele andere regels. Dan kan het soms beter zijn dat je juist vertelt dat je ervaren bent met seksdating.  

Lees ook:Praten is goed voor je relatie!
Lees ook:Meer kans op soa tijdens vakantie
Lees ook:Datingregels
Lees ook:Voor vrouwen … mannen zijn een doelgroep
Lees ook:10x gespreksstof waarbij mannen afhaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.