Vrouwen moeten zich gedragen naar hun leeftijd

Russel Crowe vindt dat vrouwen in de filmwereld zich meer naar hun leeftijd moeten gedragen, geldt dat voor alle vrouwen?

Er is veel ophef over Russel Crowe die zijn irritatie uit over oudere vrouwen in de filmwereld. Zij zouden vaak noemen dat er geen plek is voor oudere vrouwen omdat er alleen 2o-jarige actrices worden gecast tegenwoordig. Crowe vindt dat vrouwen zich moeten vergelijken met een 20-jarige en dus ook niet naar castings moeten gaan voor actrices van die leeftijd.

Tegen the Guardian zegt hij: “Om eerlijk te zijn… Ik denk dat de vrouwen die hierover klagen, vrouwen van 40, 45, 48 jaar zijn die nog steeds het jonge meisje willen spelen en niet kunnen begrijpen dat ze niet worden gecast voor een rol van een 21-jarige. Meryl Streep kan je 10.000 voorbeelden en argumenten geven waarom dit complete onzin is, net als Helen Mirren. Als je je gedraagt naar je eigen leeftijd dan kun je altijd werk krijgen als actrice of acteur. Als je je jonger voordoet dan je bent, dan werkt het gewoon niet.”

Feit is natuurlijk wel dat bij vrouwelijke actrices meestal voor een jonge, aantrekkelijke vrouw wordt gekozen maar afgezien van dat, willen wij er allemaal niet het liefst uit blijven zien, en behandeld worden alsof we twintig zijn? Blijkbaar wordt dat niet zo aantrekkelijk gevonden.

Lees ook:Vrouwen vallen niet op ijdele mannen
Lees ook:Oudere vrouw met toyboy?
Lees ook:Man van 53 jaar meest romantisch
Lees ook:Grijs haar
Lees ook:Vrouwen mogen best meer flirten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.