Wat je niet moet doen op een film-date

Nederlanders kijken veel televisie, wel drie uur per dag en op die plek kunnen heel goed irritaties ontstaan.

Heb je besloten om met je date lekker een film te gaan kijken, of de tv aan te zetten onder het eten? Wanneer je twijfelt tussen het bed en de bank kun je het best voor de bank gaan. 77 procent van de mensen laat namelijk weten aan marketingbureau Multiscope, dat daar hun voorkeur naar uit gaat. De tweede keus voor mannen is vooral een stoel, terwijl vrouwen als tweede keus liever het bed hebben.

Er zijn ook grote irritatiepunten wanneer de tv aanstaat. Op een date met de televisie aan kun je dan ook beter niet kletsen, smakken of gaan stofzuigen. Nu is die laatste wel erg onrealistisch maar toch vond 21,4 procent van de ondervraagden dat het meest storend.

Ook vinden mensen de slechte verbinding van de tv-aanbieder, zonlicht van buiten dat op de tv schijnt en een oncomfortabele zithouding vervelend. De eerste heb je niet in de hand, maar verder kun je er alles aan doen om het zo gezellig mogelijk te maken voor je date

Lees ook:Internet daten absoluut geen taboe meer
Lees ook:Een serieuze date, hoe doe je dat?
Lees ook:Definitie van ‘date’ onduidelijk voor veel mensen
Lees ook:Mannen knappen af op haar in afvoerputje
Lees ook:Wie stuurt er als eerste een bericht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.