Tinder komt met nieuwe betaalde functie

Datingapp Tinder zegt een nieuwe functie te gaan introduceren waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.

Er gaat het één en ander veranderen op de populaire datingapp, schrijft NU.nl. Tot nu toe waren alle functies gratis maar mede-oprichter en ceo Sean Rad laat weten dat er geld zal worden gevraagd voor de mogelijkheid om buiten de bestaande locatiegrenzen te zoeken. Op dit moment kun je profielen zien van mensen in de buurt, die je vervolgens kunt beoordelen door naar links of rechts te swipen. Het standaard verhaal wat je vast wel kent. Een nieuw idee bij Tinder is dat binnenkort betalende gebruikers meer kunnen zien dan dat. Het is na betaling mogelijk om matches te zoeken in andere steden, dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je bij familie langsgaat die niet om de hoek woont. Twee vliegen in één klap wanneer je ook gelijk langs een leuke man kunt rijden achteraf.

Het is nog onduidelijk hoe duur de extra functie zal gaan worden maar de gratis versie gaat in elk geval niet veranderen. Dat is toch wel fijn om te weten, je kunt dus lekker gebruik blijven maken van dat leuke tijdverdrijf.

Lees ook:Jongen reist 12000 kilometer met Tinder
Lees ook:Hinge gaat de strijd aan met Tinder
Lees ook:Advertenties op Tinder
Lees ook:Tinder: matches delen met vrienden en inzoomen op foto’s
Lees ook:Nieuwe dating app: The League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.