Mannen knappen af op haar in afvoerputje

Volgens Brits onderzoek is vrouwenhaar in het afvoerputje van de douche een absolute afknapper voor de meeste mannen.

Britse onderzoekers vroegen aan 2139 mensen wat de punten zijn waar ze het meest op zouden afknappen bij het andere geslacht. Dit werd aan zowel vrouwen als  mannen gevraagd en deze studie is gepubliceerd in de Daily Mail.

41 procent van de mannen geeft aan af te knappen op een vrouw die haar in het doucheputje achterlaat. Daarnaast ergert 34 procent zich aan een vrouw die kleren laat rondslingeren, terwijl 13 procent van de mannen geen vriendin wil met opruimbuien. Ze maken het ons wel erg moeilijk!

25 procent van de mannen houdt niet van een vrouw die haar afgeknipte nagels niet opruimt en een winderige vrouw is voor 16 procent van de mannen een afknapper.

Meer dan de helft van de ondervraagden wil zelfs geen relatie met iemand die irritante eigenschappen of gewoontes heeft, 69 procent hiervan is man. Zo’n 32 procent van de hele groep zou proberen die persoon te veranderen en 12 procent zou proberen er mee te leren leven.

Opvallend in dit onderzoek is dat wordt bewezen dat mannen minder snel met een vrouw samen willen zijn die niet aan hun wensen voldoet, terwijl ze ons vrouwen er vaak van beschuldigen veeleisend te zijn.

In elk geval een lesje voor je volgende eerste date: haal je haar uit het doucheputje na het douchen.

Lees ook:Op welk ondergoed knappen mannen af
Lees ook:Affaire via internet
Lees ook:Mannen vallen op blond
Lees ook:Mannen zien flirtsignalen anders
Lees ook:Mannen willen dat vrouwen rekening meebetalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.