Slecht beoordeelde datingsites

Om de bomen van het bos te onderscheiden in de onlinedatewereld, heb ik twee sites voor je die sowieso niet goed lijken te zijn.

Er zijn ontzettend veel verschillende datingsites. Zoveel dat het heel moeilijk is daar onderscheid in te maken. Eerder schreef ik al over drie gratis datingsites, vandaag kwam ik op Datingwebsites.nl zulke verschrikkelijke reviews tegen dat ik er twee met je wil delen. Een gewaarschuwd mens telt namelijk voor twee, misschien kun je deze sites beter ontwijken!

FlirtBericht

Erik heeft geen goed woord over voor deze site.

Review:
Ik ben 2 weken lid geweest en het heeft me een hoop geld gekost, maar goed: daar ben ik zelf bij geweest.
Niet het idee gekregen dat het een serieuze site is.
Wel dat je er wordt opgelicht.
Het meest erge is nog dat NADAT ik mijn profiel heb verwijderd nog een bericht ontving van iemand die graag iets met me zou willen.

Sterke punten:
ik zou ze niet weten

Zwakke punten:
oplichters

RelatiePlanet

Willemijn heeft het gehad met deze site.

Review:
Hier komen vooral mannen die in real life nog geen voet aan de grond krijgen bij een leuke vrouw. Ik ben een tijdje fullmember geweest. Weggegooid geld, zelden een leuke man gezien op deze site. Ik ben het eens met enkele dames dat het ‘de restjes’ zijn. Slecht verzorgd, treurig uiterlijk, vaak hun leven niet op orde. Veel mannen kalend, buikje en afgezakte vale spijkerbroek, snor en een ouderwets lelijk overhemd aan. Voor de kalende mannen: scheer dat laatste restje op je kop eraf met een tondeuse, kweek wat spieren en verzorg je een keer!

Zelf heb ik mijn leven op orde en verwacht dat ook van mijn toekomstige partner! Een goed verzorgde, moderne, spontane, gespierde man met een vrolijke kijk op het leven. Een man die ook wat geld in het laadje kan brengen en een eigen auto heeft (maar zelfs die minimale eis kunnen veel relatieplanet mannen al amper aan voldoen).

relatieplanet, ik ben er klaar mee.

Sterke punten:
ik ben er klaar mee

Zwakke punten:
wanhopige, lelijke, gefrustreerde, slecht geklede, enge, agressieve kerels. Ik wil een hunk, geen doorsnee figuur

Lees ook:Slechte beoordeelde datingsites
Lees ook:Plaats altijd een profielfoto
Lees ook:Vrouw verliest half miljoen tijdens online daten
Lees ook:Net gedumpte man zoekt vrouw voor huwelijksreis
Lees ook:”Hey, ik ben een slak”

4 reacties op “Slecht beoordeelde datingsites

 1. Irvine

  Om eerlijk te zijn vind ik alle datingsites (waaronder alle grote bekende en meerdere kleinere) die ik tot nu toe bekeken heb ronduit slecht. Sommige schermen met keurmerken (die niets waard zijn) of met “wetenschappelijke” persoonlijkheidstests (idem). Je wordt gelokt met een “gratis” abonnement, maar hier kun je doorgaans niets mee en je wordt gebombardeerd met berichten om vooral een betaal abonnement te nemen (50 euro per maand is geen uitzondering en dan verplicht 6 maanden moeten betalen). De technische kwaliteit van sites is om van te huilen.

  Hoe er gematcht wordt is niet duidelijk. Hoewel ik aangeef dat ik in mijn regio wil daten en bij voorkeur zonder kinderen wordt ik steeds gelinkt aan dames aan de andere kant van het land met twee of drie kinderen waarmee ik geen enkele interesse/hobby lijk te delen. Bij veel profielen bekruipt mij het gevoel dat ze niet echt zijn. Geen van de sites geeft openheid over hoe er nu precies gematcht wordt.

  Kortom datingsites gaan niet over daten maar zijn bedoeld om mensen die op zoek zijn naar een date geld uit de zak te kloppen en liefst zoveel en zo lang mogelijk.

  Over de opmerking van Willemijn hierboven wil ik graag het volgende kwijt. Ook lelijke mannen hebben recht op een relatie. Denk je echt dat alle dames op de datingsites op Doutzen Kroes lijken? Voor de meerderheid van de vrouwen die ik zie geldt hetzelfde. Lelijk, niet verzorgd en vaak erg zuur. Sommigen schromen er niet voor in hun profiel nog even af te rekenen met hun ex. Denk even na: Mooie gespierde, goedgeklede mannen zitten vast niet te wachten op Willemijn…net zoals Doutzen Kroes niet op mij zit te wachten :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rachel Greco

   Ik ben het met je eens, bijna elke beheerder van zo’n site ziet tegenwoordig dollartekens in plaats van het doel om mensen samen te brengen. Ik heb een tijdje terug een post geschreven met gratis sites, misschien zit er daar één voor je tussen: http://dating.blog.nl/tips/2014/11/14/drie-gratis-datingsites

   En inderdaad, mannen die in het echte leven geen aandacht kunnen krijgen van vrouwen hebben nu een podium op het internet. Ik denk dat zij juist heel blij zijn dat ze zich op deze manier kunnen laten zien. En wat Willemijn daarvan vindt, tja.. ‘Ik wil een hunk’ zegt al genoeg, dat is geen persoon voor diepgang ;)

     /   Beantwoorden  / 
 2. annelies

  Rond uit slecht, fake profielen, mannen die getrouwd of in een relatie zijn. Vraag me in alle ernst af of het merendeel wel een nieuwe relatie wil, Nee dus, vele maken afspraken vandaag met jou morgen met Janneke of Jozefien, om hun lege en doelloze tijd in te vullen, Of je moet bereid zijn meteen in hun bootje te stappen of op pad met de Camper door Europa, Onmiddellijk je eigen leven aan de kant zetten om hun tijd in te vullen, enz enz Chat je dan hoor je vaak zoveel leugens dat je er de kriebels van krijgt, of hun exen worden onderuitgehaald, of hoe zielig ze wel niet zijn dat hun vrouw dood is. PPFFF dodelijk vermoeiend, Datingsites werken naar alle waarschijnlijkheid wel voor jonge mensen, JA, maar als je op leeftijd bent, NEE DUS. Het geld wat het allemaal kost een keer en dan nooit meer, want 1 jaar abonnee kost 240 euro, neem er een weekend trip voor met singels dan heb je echt meer kans dat je een leuk en rieele singel man tegen komt. en op een singelreis valt nog wat te lachen, Bij Lexa echt niet. De humor zie ik er van in maar meer ook niet. veel plezier bij Lexa.

    /   Beantwoorden  / 
 3. dateraan

  Het review van de zekere willemijn is op grond van het ip adres ontmaskerd als zijnde een nepreview. In de commemtaren die bij het review zijn geplaatst staat dat volgens mij ook.
  Er valt heel wat te zeggen over de kwaliteit van de leden, maar als je alleen naar het aantal actieve leden kijkt weet je ook genoeg. 75% is gratis lid en valt daardoor af. Er Resteren maar weinig betalende vrouwelijke members. Er zijn niet meer dan 70 vrouwelijke, betalende members, 35-41 jaar in heel de provincie Utrecht . Vrouwen worden er bedolven onder de berichten dus man/vrouw verhouding zal wel volledig zoek zijn. Probleem van vrijwel alle datingsites is dat men geen transparante of zelfs misleidende informatie geeft wat betreft het aantal leden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.