Goede en slechte complimenten voor een vrouw

Best handig om te weten wat je niet tegen een vrouw moet zeggen als je indruk wil maken.

Op datewijsheid vind je wat geen goede complimentjes voor een vrouw zijn.

Wat je niet moet zeggen:

Om in gesprek te komen met een vrouw, wordt er nogal eens gegrepen naar een compliment om het gesprek te openen. Bijvoorbeeld iets als “Wat heb je mooie ogen. Wil je wat van me drinken?”. Een compliment over haar uiterlijk, wordt zeker door mooie vrouwen vaak anders ge├»nterpreteerd dan je zou verwachten. Waarschijnlijk zeg jij het omdat je inderdaad vindt dat ze mooie ogen heeft, maar wellicht ook omdat je wilt dat ze je leuk gaat vinden.

Echter, mooie vrouwen hebben datzelfde compliment al vele malen gehoord in hun leven. En telkens wanneer een man haar dat complimentje gaf bleek al snel dat hij wat van haar wilde. Dus linkt een vrouw na verloop van tijd dat compliment, en andere complimenten over haar uiterlijk, aan mannen die wat van haar wilden. En omdat zoveel mannen al hetzelfde tegen haar gezegd hebben, zal ze je manier van aanspreken bovendien beschouwen als niet bijster origineel.

Benieuwd naar het hele stuk? Kijk op datewijsheid.

Lees ook:Complimentendag
Lees ook:Dit is de meest succesvolle openingszin
Lees ook:Zo spreek je iemand aan
Lees ook:Dit zoeken mannen
Lees ook:Zo kun je het best een vrouw versieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.