Verschillen tussen man en vrouw uitgelegd 3

Opnieuw wat verschillen tussen mannen en vrouwen op een handige manier uitgelegd.

Vandaag het laatste deel van deze ideale lijst van Manners:

Jullie hebben behoefte aan andere dingen en dat is niet erg

De verschillen tussen mannen en vrouwen zorgen ook voor verschillende behoeften. Ga niet het gevecht aan om dingen te veranderen die je niet kunt en daarom ook niet wíl veranderen. Je zou wellicht een verandering kunnen forceren, maar beter is het om elkaars behoeften te accepteren en te respecteren. Jij wilt misschien erop uit en stappen om jezelf weer van energie te voorzien en klaar te stomen voor een nieuwe werkweek en zij heeft misschien de behoefte om rustig op de bank te hangen en een boekje te lezen. Accepteer dit en geef elkaar de ruimte die jullie nodig hebben. Hierdoor kom je op de juiste momenten vaker en beter samen.

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Ook op het gebied van huishouden kan er een groot contrast zijn tussen hoe mannen en vrouwen hiermee om gaan. Als jij een baaldag hebt of ergens mee zit, kun je waarschijnlijk de boel de boel laten en doen waar je behoefte aan hebt. Vrouwen doen dat ook, maar vaak ligt de behoefte van vrouwen bij een schoon en opgeruimd huis. Voor vrouwen geldt vaak het principe ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’. Wellicht gaat dit tegen al jouw gevoelens in, maar voor haar is dit zeer belangrijk. Erken dit en draag je steentje eraan bij, want als zij happy is, is het leven voor jou ook een stuk aangenamer.

Benieuwd naar de rest van de lijst? Bezoek de site hier.

Lees ook:Datetip: Bucketlist maken
Lees ook:Vrouwen mogen best meer flirten
Lees ook:In 4 stappen meer zelfvertrouwen
Lees ook:Verschillen tussen man en vrouw uitgelegd
Lees ook:Daten, je huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.