Hou het daten leuk

Als er een aantal dates zijn geweest, moet je proberen de sleur te voorkomen. Lees verder hoe je dat kunt doen.

De eerste date op de bank samen tv kijken en lekker eten koken is natuurlijk helemaal leuk. Je kunt elkaar goed leren kennen door te praten en lekker bezig te zijn. Na een tijdje ben je echter ook benieuwd hoe iemand buiten de deur zal zijn, of misschien wordt je het een beetje zat bij elkaar op de lip te zitten. Bij dat laatste is het belangrijk dat je niet meteen stopt met het daten. Ga er eens op uit samen. Dit hoeft niet eens zo heel bijzonder te zijn, als je kleine dingen waardeert samen is een wandeling al heel aangenaam. De mooie plekjes die je onderweg tegenkomt kun je onthouden voor een tweede keer. Misschien neem je wel een picknickmand en een boek mee om gezellig samen op het gras neer te ploffen.

Als je echt benieuwd bent naar elkaar of een klein stukje wandelen niet helpt om uit de sleur te komen, kun je samen een activiteit ondernemen. Ga samen iets leuks doen om er even een hele dag uit te zijn. Een kermis of een pretpark is een goed uitje, je ziet leuke dingen, er is een leuke sfeer en je kunt genieten van het samen bezig zijn.

Lees ook:Datetip: Bucketlist maken
Lees ook:10 datetips voor binnenshuis
Lees ook:Wat te doen op een eerste date
Lees ook:Dit vinden mannen fantastisch aan vrouwen
Lees ook:Datetip: ga de natuur in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.