Verschillen tussen man en vrouw uitgelegd 2

Opnieuw wat verschillen tussen man en vrouw uitgelegd, zo weet je maar hoe je ermee om moet gaan tijdens jullie dates.

Manners heeft echt een goed lijstje samengesteld met verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe daarmee om te gaan als man, vandaag weer twee:

Ze heeft niet dezelfde drive als jij

Vrouwen zijn niet minder ambitieus dan mannen. Zeker niet. Hun beweegredenen zijn echter anders en vrouwen kiezen hun battles anders dan mannen. Dit heeft twee kanten. In sommige gevallen mag haar strijd voor jou onbenullig en nutteloos overkomen: voor haar is dit niet zo. Aan de andere kant kun je niet van haar verwachten dat zij in bepaalde situaties net als jij met de borst vooruit erin knalt.

Onderschat haar onzekerheden niet

Iedere man heeft zo zijn onzekerheden maar hij gaat hier doorgaans nuchter mee om. Je kent je kwaliteiten en je laat tekortkomingen je zo min mogelijk beïnvloeden. Dat ligt bij de meeste vrouwen wel anders. Of het nu gaat om het fysieke vlak (Is mijn buik te dik? Zijn mijn borsten te klein?), haar carrière (Ben ik wel goed genoeg?) of jullie relatie (Ben ik wel leuk genoeg? Is hij niet bezig met andere vrouwen?): ze heeft haar onzekerheden en die kunnen voor haar een grote rol spelen. Maak nooit de fout haar onzekerheden te onderschatten. Zelfs al heeft ze volgens jou nog niet eens de kleinste aanleiding om onzeker te zijn, ze is het wel en voor haar is het echt.

Benieuwd naar de rest van de lijst? Bezoek de site hier.

Lees ook:Verschillen tussen man en vrouw uitgelegd 3
Lees ook:Verschillen tussen man en vrouw uitgelegd
Lees ook:Alforto
Lees ook:Verschillen tussen mannen en vrouwen
Lees ook:Mannen vallen op ogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.