9 dingen waar vrouwen op letten bij een man

Een onderzoek laat zien waar vrouwen het meest op letten ben een man. Klik door en kom erachter waar jij op moet letten bij je volgende date.

Vandaag geef ik je een handig lijstje wat datingsite Match.com en het Amerikaanse magazine Details na onderzoek hebben samengesteld. Het is gedeeld door MADPAC. Neem deze dingen nog even door voor je volgende date, en je zit goed.

83 procent van de vrouwen hecht veel waarde aan goede grammatica. De manier waarop je praat en je woordkeuze zijn dingen waar een vrouw het meest op let omdat het veel kan zeggen over bijvoorbeeld je opleiding, opvoeding en persoonlijkheid.

78 procent van de ondervraagden vindt het vervelend als een man zenuwachtig is tijdens een date. Zekerheid en zelfvertrouwen vinden ze belangrijk bij hun partner.

76 procent van de dames kijkt naar het gebit. Wanneer dit netjes en schoon is, laat dat zien dat je verzorgd bent en aandacht besteed aan je uiterlijk.

62 procent let op tatoages en piercings. Het is niet helemaal duidelijk of het negatief of positief is als ze gelijk opvallen. De ene vrouw vindt het namelijk enorm sexy, terwijl de ander het een grote afknapper vindt.

58 procent van de vrouwen kijkt gelijk naar je kledingstijl. De manier waarop je je kleedt is namelijk een weerspiegeling van je persoonlijkheid omdat het je smaak laat zien.

32 procent bekijkt je auto. Vrouwen hechten duidelijk waarde aan materiële dingen en kijken of je een beetje geld hebt. Als je geen rijbewijs hebt, neem dan een mooie fiets mee.

29 procent van de vrouwen valt als een blok voor een buitenlands accent. Een Brits of Frans accent vinden vrouwen heerlijk om naar te luisteren. Met een boerenaccent kom je echter minder ver.

28 procent houdt van sieraden bij een man. Een horloge van een goed merk doet bijvoorbeeld wonderen. Met gouden sieraden hebben ze dan weer niet zoveel.

27 procent van de dames kijkt naar je elektronische apparaten. Smartphones laten voor een groot deel je status zien.

Lees ook:Mannen zien flirtsignalen anders
Lees ook:Mannen en vrouwen gaan verschillend om met overspel
Lees ook:Vrouwen willen meer fifty shades of grey
Lees ook:De beste openingszinnen
Lees ook:Zo maak je van je date je vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.