Professionele koppelaar: ‘Gooi wensenlijstjes overboord’

Je kan natuurlijk zelf op zoek naar de ware, maar er zijn ook professionele matchmakers die zich hierin hebben gespecialiseerd. Ellen Joan Padt is Personal Assistant in Relatiebemiddeling en mede-eigenaar van Two Hearts. Zij weet precies wat er nodig is om een leuke relatie te vinden en heeft een tip speciaal voor single dames.

Ellen Joan: “Single dames moeten echt hun megalange wensenlijstjes vergeten, anders worden er op voorhand al (te) veel mogelijke partners uitgesloten. Geef iemand toch gewoon een kans, sta eens open voor een type man waar je normaal gesproken niet op valt en echt… je zou wel eens aangenaam verrast kunnen worden! Het grappige is, dat single heren vaak helemaal geen lijstjes hebben, zij wensen gewoon een liefdevolle relatie!”

Two Hearts van Ellen Joan en Katinka Lapré bestaat een jaar en is gespecialiseerd in singles van 35+. Ellen Joan heeft een groot netwerk en koppelt voortdurend mensen aan elkaar. Ze helpt werkzoekenden aan een baan, brengt ondernemers bij elkaar en mensen die op zoek zijn naar ‘de ware’. Voor meer informatie over hun bedrijf kijk je op twohearts.nu.

Lees ook:Matchmaker: ‘Mannen, blijf realistisch’
Lees ook:Matchmaker tipt: luister naar je intuïtie
Lees ook:Zangeres Anouk nieuwe liefde premier Rutte?
Lees ook:40 Days of Dating
Lees ook:Nederlandse versie ‘Catfish’ in de maak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.