Hoe denken mannen over slechte profielteksten

Omdat ik ook niet alles weet – en zeker niet hoe mannen denken  - heb ik een vraag gesteld aan de mannen van hoemannendenken.nl. Ik vroeg me af waarom sommige mannen zichzelf zo onaantrekkelijk maken op hun datingprofiel en kreeg antwoord.

Lieve mannen,

Als date-auteur sta ik ingeschreven op verschillende datingsites. Het maakt niet uit of ik m’n mailbox op Lexa of E-Matching check, overal word ik aangesproken door mannen waarvan het lijkt dat ze geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.

Het doel van zo’n site is om (weer) aan de man/vrouw te geraken en om dat te organiseren is het best een goed idee om in ieder geval tot de eerste date de schijn hoog te houden dat je een leuk mens bent. Waarom doen jullie zo hard je best om deze illusie al online te slopen?

Wat bezielt je om op je profiel een negatieve tekst te schrijven over ‘rugzakjes’, liegende exen, de sleur in je vorige relatie en verlatings- en bindingsangst? Het liefst met een paar knoepers van spelfouten erin? Het motiveert mij nou niet echt om jullie beter te leren kennen…

Liefs Tosca

Het antwoord van de mannen lees je hier.

 

Lees ook:Man vraagt exen recensie te schrijven op Tinder
Lees ook:Tips voor online daten
Lees ook:Negatieve berichten eerder beantwoord
Lees ook:Meer reacties tijdens online daten
Lees ook:Zo heb je succes bij online daten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.