Wees als vrouw een mysterie

We geven meestal teveel vrij op de eerste date, hierdoor is er eigenlijk niets meer over voor de ander om nieuwsgierig naar te zijn.

In het eerste gesprek wat we hebben met iemand die we leuk vinden, willen we zoveel mogelijk van elkaar te weten komen. Hebben we interesses gemeen en denken we hetzelfde over bepaalde dingen? We vragen en vertellen veel teveel op een eerste date en dit is fout. Echt goede verliefdheid kan alleen ontstaan als je nog niet teveel weet over iemand. Je wil niet weten wat voor dingen je date heeft gedaan, dat gaat de verliefdheid alleen maar beletten. Daarnaast zijn er geen verrassingen meer als je alles al verklapt hebt.

Zorg ervoor dat je elkaar leert kennen, maar net niet teveel prijsgeeft. Er moet natuurlijk nog wat te gissen overblijven en een beetje mysterie is erg aantrekkelijk omdat het nieuwsgierigheid opwekt. Helemaal in raadsels moet je echter ook weer niet zijn. Probeer het midden te vinden.

Lees ook:Je kleding op de eerste date
Lees ook:Eerste date duurt vaak te lang
Lees ook:Jongeren datingtips
Lees ook:Hoe lang duurt verliefdheid?
Lees ook:Algemeen gepraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.