Een app die doet alsof ‘ie je geliefde is

Een relatie hebben is erg belangrijk tegenwoordig, maar wat nou als het maar niet lukt met het daten en je dat niet wil laten merken? Gebruik deze app.

Er bestaat sinds kort een app die zich voordoet als jou vriend(in): Invisble Boyfriend/Girl. Je kunt zo laten lijken alsof je in een relatie bent en ook nog eens het hele scenario zelf bepalen.

Voor 20 euro in de maand heb jij zo’n neppert die jou 100 smsjes stuurt, 10 keer belt en zelfs een handgeschreven kaart geeft.

De man of vrouw van je dromen kun je helemaal zelf ontwerpen door middel van het kiezen van het uiterlijk, de persoonlijkheidskenmerken en de eigenschappen. Ook hoe jullie elkaar hebben ontmoet is geheel aan jou.

De mede-oprichter van de app – Matt Homann – is van mening dat vooral gescheiden mensen vaak de druk voelen om iets nieuws te vinden. In zijn ogen is deze app hiervoor de ultieme oplossing. Tegen VROUW zegt hij: “wij geloven dat het Invisble Partner-concept een universeel probleem oplost. De maatschappij legt zoveel druk op het hebben van een relatie. Van oma tot collega’s tot romantische komedies, iedereen verwacht van ons dat we een relatie najagen.”

Lees ook:Win een wintersportvakantie
Lees ook:5 vragen die je niet moet stellen aan een vrouw
Lees ook:Seks tijdens je eerste date
Lees ook:Zo tem je een vrouw
Lees ook:De ultieme date film Notting Hill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.