Kom op tijd

Het meest vervelende wat er kan gebeuren op een date is te laat komen, probeer dat dus te voorkomen.

Er zijn veel dingen vervelend, maar je zal het zelf ook vast het vervelendst vinden als je date veel later dan jij arriveert op de afgesproken plek. Hoe je dat kunt voorkomen is eigenlijk vrij simpel.

Leg alles klaar

Voor vrouwen zal kleding en accessoires uitzoeken een opgave zijn, maar misschien voor de mannen ook wel. Zorg dat je je look in elk geval niet meer op de dag van de date hoeft uit te zoeken. Hier word je gestrest van en dat komt de sfeer op de date niet ten goede, daarnaast loop je het risico dat je later klaar bent dan verwacht en dat je date op je moet wachten.

Leg de kleding en verdere accessoires in elk geval een dag van tevoren klaar en wees er helemaal zeker van. Zo hoef je op het laatste moment ook niet meer hoeft te haasten omdat je het toch niet zo mooi vindt.

Ook de spullen die je mee wilt nemen, kun je het best vast klaarleggen. Je tas met inhoud, of je portemonnee gelijk bij thuiskomst in de broekzak van de tweede broek zodat je die niet meer kunt vergeten.

Bereid je voor

Als jullie voor een activiteit ‘s avonds hebben gekozen, wil je misschien van tevoren een hapje eten. Ook als je uit eten gaat kan dat handig zijn als je niet als een hongerige beer op de eerste gang wil aanvallen. Zorg daar ook de dag, of in elk geval de ochtend van tevoren voor. Leg alvast iets klaar wat je zo kunt pakken.

Heb je een hond? Laadt die dan mooi op tijd uit. Misschien kun je zelfs een lijstje maken met dingen die er die dag nog moeten gebeuren en die rustig afwerken. Op tijd natuurlijk.

Beter teveel tijd dan te weinig

Ben je nou echt ontzettend vroeg klaar en heb je letterlijk nog een paar uur voor je weg moet, laat dan gewoon lekker even het bad vollopen of nestel je voor de tv. Niets is fijner dan rustig de date in gaan en de stress achter je te laten.

Lees ook:Jongeren datingtips
Lees ook:Hou het daten leuk
Lees ook:Daten als je verlegen bent
Lees ook:Blunders tijdens je eerste afspraakje
Lees ook:Je kleding op de eerste date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.