Afvallen voor je date: snackverleiding

Misschien heb je als voornemen voor 2015 om eindelijk eens het lijf te krijgen waar je altijd al van gedroomd hebt om die date te scoren, vandaag een tip tegen snackverleidingen.

Voedingsdeskundige Carine Noordervliet geeft voor de VROUW valt af challenge elke week een nieuwe tip. Deze tip tegen snackverleiding is erg handig en eigenlijk ook erg logisch:

Breng jezelf niet in de verleiding

“Dat kun je bijvoorbeeld al doen door je kasten door te gaan thuis. Kijk wat er in zit, zitten er dadels in of noten, laat lekker liggen, dat zijn hartstikke goede tussendoortjes. Maar je zal ongetwijfeld ook ongezonde dingen vinden zoals drop,  chips of chocola. Haal het weg en breng jezelf niet in de verleiding. Dan gaat het afvallen echt veel beter.”

Best een opgave als je het mij vraagt, ik eet best graag af en toe iets lekkers omdat ik vind dat je jezelf best eens mag verrassen als je het lijnen lang hebt volgehouden. Als je dat zelf ook graag hebt, zorg er dan voor dat het iets kleins is, en dat dat ook werkelijk het enige is wat in je kast ligt. Succes!

Lees ook:Afvallen voor je eerste date
Lees ook:Chocola zonder aan te komen
Lees ook:Heb jij de ware al gevonden?
Lees ook:Man aan het woord over speeddaten
Lees ook:Heren, zo moeilijk is het niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.