Zo kun je het best een vrouw versieren

Dit is iets wat mannen soms fout doen, ook  doen ze wel eens het tegenovergestelde. De kunst is om het midden te zoeken.

Wanneer je een vrouw wilt versieren is het niet verstandig om haar op een voetstuk te zetten. Zodra de vrouw merkt dat jij jezelf verlaagd en haar ophemelt, is voor haar de lol eraf. Natuurlijk zijn er vrouwen die hier helemaal voor leven, maar in het algemeen is het fijner als een vrouw zich gewoon zichzelf kan voelen en niet groter gemaakt wordt dan ze is. Aan dat beeld van jou kan ze namelijk niet voldoen omdat ze zichzelf niet zo belangrijk voelt.

Ga ook niet zelf boven de vrouw staan. Sommige mannen zeggen dat dat goed is voor een vrouw, dat je het beste zo met haar om kunt gaan. Maar wanneer iemand dat tegen je zegt moet je je afvragen of jij het zou waarderen als een vrouw over jou heen loopt en jou daarmee hoopt te bereiken. Dat lijkt me niet de goede manier. De vrouw wordt op deze manier erg onzeker en vindt het niet prettig om bij jou in de buurt te zijn. Jij geeft haar namelijk zo het idee dat ze niet goed genoeg is.

In plaats daarvan moet je náást de vrouw gaan staan. Behandel haar gewoon zoals jij zelf ook behandelt zou willen worden, zoals je bent. Als een gelijke. Zo is het prettig om bij elkaar te zijn omdat ze helemaal zichzelf kan zijn en zich niet vernederd voelt of het idee heeft dat ze aan het hoge beeld moet voldoen wat je van haar hebt.

Lees ook:Op je gemak voelen
Lees ook:Kleding kiezen, stropdas of niet?
Lees ook:Persoonlijkheidstest
Lees ook:Oh, Nederlandse man … wat fout
Lees ook:The morning after

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.