Verras je crush met sinterklaas

Vandaag is het zover, kinderen komen bij elkaar in afwachting van cadeautjes. Zo kun jij ook gebruik maken van deze dag.

Het kan zijn dat ook jij gewoon lekker sinterklaas viert met familie en/of vrienden. Het kan ook zijn dat je er niets mee hebt. Gisteravond bedacht ik iets wat jij dan misschien wél leuk vindt. Wanneer je al een tijdje date met een man, of misschien een goede vriend hebt die je stiekem wel ziet zitten. Bedenk eens iets leuks voor hem wat lichtjes naar jou wijst. Een klein cadeautje. Dat kan iets zijn waar hij het jullie laatste date over gehad heeft bijvoorbeeld.

Pak het mooi in, leg het voor zijn deur, klop op het raam en ren heel snel weg. Je kunt het ook door de brievenbus doen natuurlijk als dat past. Wanneer hij het cadeau uitpakt zal hij nieuwsgierig zijn naar de persoon van wie dit leuke pakje komt. Je kunt er dan de volgende date tactisch naar verwijzen en verrast hem dan waar je zelf bij bent. Dan zie je zijn reactie en dat is toch eigenlijk best leuk!

Je kunt er ook voor kiezen hem gelijk te laten weten dat het van jou komt. Dat kan alsnog leuker dan gewoon een briefje met je naam erbij doen. Doe er bijvoorbeeld een foto bij van het restaurant waar jullie de laatste keer hebben gegeten en geef hem op de achterkant van die foto nog een tip. Als je zeker wil weten dat hij je herkent moet je duidelijk zijn, maar je naam erop zetten maakt het weer net iets té makkelijk. Succes!

Lees ook:Zo leg je online contact
Lees ook:Hoe goed ken jij je date echt?
Lees ook:10 makkelijke ontbijtjes voor je date
Lees ook:Stel hier je eigen datevragen
Lees ook:Datetip: massagecursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.