Emma Watson date geen bekende mannen

Foto: nikadon.com

Emma Watson date geen mannen die beroemd zijn, vertelt ze Hello! Magazine. Daarnaast bevestigde ze haar relatie met de Oxfordse student Matt Janney.

”Ik date niet met mensen die beroemd zijn”, vertelde ze. Toch ondervindt ze ook nadelen van het hebben van een relatie met niet-beroemde mannen. ”Ik vind het niet eerlijk dat alle intieme details van hun persoonlijke leven als gevolg van mij ineens publiek zijn. Ik zou willen dat ik ze daartegen kon beschermen.” Emma studeert momenteel aan Oxford University, waar ze rugbyspeler Matt heeft ontmoet.

Lees ook:Oproep Flair!
Lees ook:Weet je veel van daten en relaties?
Lees ook:Gebroken hart?
Lees ook:Single-gadget: de knuffeljas
Lees ook:Scheren voor mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.