Daten met sterren via Tinder

Foto: bright.nl

Voor celebrity’s die ook weleens willen Tinderen, is dit niet makkelijk. Wie gelooft nou dat jij het écht bent? Daarom krijgen ze blauwe verified-vinkjes. Kun je binnenkort een echte ster aan de haak slaan.

Inloggen op Tinder kan alleen met een Facebook-account. Omdat veel beroemdheden een andere naam gebruiken op Facebook, liepen ze dus vaak een match mis. Daarnaast geloofden andere gebruikers vaak niet dat ze te maken hadden met een bekend persoon.

Oprichter Rad zegt dat hij het afgelopen jaar vaak is benaderd door sterren die gefrustreerd waren omdat ze mensen moesten overtuigen dat ze ‘echt’ waren.

Actrice Lindsay Lohan en acteur Ashton Kutcher bevinden zich onder de gebruikers. Ook BN’er Georgina Verbaan is op Tinder te vinden. De actrice liet dinsdag nog aan RTL Boulevard weten dat je haar ook op Tinder kunt vinden. De app heeft haar al één date opgeleverd. Naast haar naam zou binnenkort dus ook een blauw vinkje moeten verschijnen.

Lees ook:Tinder komt met nieuwe betaalde functie
Lees ook:Tinder binnenkort beschikbaar voor Windows
Lees ook:Utrechtse politici te vinden op datingapp Tinder
Lees ook:Malware verschuilt zich achter nepprofielen op Tinder
Lees ook:Liefde online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.