Koelkast Dating Expert: daten op basis van koelkast

Foto: Marshall

John Stonehill is een ‘koelkast dating expert’. Een wat? Ja, dit beroep bestaat echt. Als je koelkast dating expert bent, vertel je singles hoe de persoonlijkheid van hun potentiële date eruitziet op basis van hun koelkast. Via zijn site beoordeelt Stonehill ingezonden foto’s van koelkasten.

De singles sturen een foto naar hem op van de koelkast van hun toekomstige date. De expert stelt dan aan de hand van hun koelkastinhoud vast wat voor persoonlijkheid de date heeft.

Stonehill ontwikkelde de gewoonte om bij zijn dates in de koelkast te kijken. Deze bizarre routine ontstond geheel toevallig. De inmiddels getrouwde koelkast dating expert trof een keer zo’n grote puinhoop aan in de koelkast van een date, dat hij dacht: deze vrouw is gek. Sindsdien is hij dus koelkast dating expert.

‘’Een koelkast zegt ontzettend veel over iemand. Of iemand vaak sport, bijvoorbeeld. Of hoeveel hij of zij ongeveer verdient. Is de koelkast chaotisch, of heel netjes? Is de koelkast van een huiselijk type of een workaholic?’’

Nu Stonehill zelf getrouwd is, wil hij andere singles helpen. Volgens hem moet er bij koelkasten met deze inhoud een alarmbelletje gaan:

- Een lege koelkast is een teken dat de eigenaar nooit thuis is en dus geen tijd heeft voor een serieuze relatie.

Chaos in de koelkast betekent chaos in zijn/haar leven.

Schimmel? Stank? Deze persoon heeft zijn of haar leven niet helemaal op orde. Ergens klopt er iets niet.

- Een foto van de ex op de koelkastdeur: deze koelkasteigenaar is nog niet klaar voor een nieuwe relatie.

- Ook als er meer voedsel voor huisdieren dan voor mensen in de koelkast te vinden is, kun je maar beter maken dat je wegkomt: deze persoon geeft meer om dieren dan om mensen.

Geen alcohol: alcohol in huis hebben, wijst erop dat er vaak vrienden over de vloer komen en dat de koelkasteigenaar een goede gastvrouw of -heer is. Gekoelde champagne? Deze persoon houdt van een onverwacht feestje.

Ketchup van een huismerk: kun je niet die paar extra eurocent opbrengen voor een degelijke tube Heinz, dan ben je aan de gierige kant volgens Stonehill.

- Veel halflege potjes van hetzelfde product: deze persoon is niet georganiseerd en wispelturig.

Wil je dat Stonehill de koelkast van jouw date beoordeelt? Ga dan hier heen.

Lees ook:Over profielfoto’s (2)
Lees ook:Muziekkeuze verraadt persoonlijkheid
Lees ook:Vorm van een kontje zegt veel
Lees ook:40 Days of Dating
Lees ook:Zegeningen van het single zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.