Zes redenen om een Apple-genius te daten

Foto: Apple.com

Foto: Apple.com

Jongens die in de Apple-winkels werken zijn eigenlijk de perfecte vriendjes. Ik bedenk het niet, een journaliste van Thoughtcatalog.com maakte een lijstje van zes redenen en ik moet zeggen: ze heeft een punt! Dus vrouwen: ga mannen jagen op het Amsterdamse Leidseplein. En single mannen: je weet waar die sollicitatiebrief naartoe moet.

Ze helpen je met alles wat je nodig hebt
Vanaf het moment dat je over de drempel van de Applestore stapt, zijn zij er om je te helpen. Met techniekvragen, maar eigenlijk met alles. En ook om het je enorm naar je zin te maken (zodat je schandalig veel geld uitgeeft maar toch lachend de winkel verlaat)  dat moet toch een leuke date opleveren?!

Ze luisteren naar je
Zelfs als je hysterisch bent omdat je net een kop koffie over je niet zo heel oude MacBook hebt gegooid en je NU! NU! NU! een nieuwe laptop wil met al je oude bestanden erop, luisteren ze naar je en regelen ze het gewoon. Ook als je zegt: ja, maar dan wil ik wel zo’n systeempje waardoor het sneller gaat en die map eh, iets met foto’s 2010 ofzo, moet ook over. Ze doen het gewoon. Zonder je aan te kijken alsof je een mongool bent. (trust me, i’ve tried!)

Hij is heel herkenbaar
Want hij heeft altijd hetzelfde aan: altijd die blauwe T-shirt en een naamkaartje.Wel zo handig, vooral als het een blind-date is of als je slecht bent met namen.

Hij is geniaal
Serieus, Apple noemt de mensen die hun shit in elkaar kunnen sleutelen niet voor niets ‘genius’. Dat is omdat ze dus briljant zijn. Geniaal! En wie wil er nou geen date met een geniale man en zijn geniale kinderen baren? Precies!

Hij is schoon
Als hij z’n huis even schoon en opgeruimd houdt als de winkel, scoort ‘ie punten. Big time.

Hij is extreem gelukkig
Je kan nog zo’n kutdag hebben, maar als je mensen dingen moet verkopen of advies moet geven, kan je maar beter je breedste glimlach opzetten. En dat doet ‘ie dus iedere werkdag. En weet je wat? Als je lacht, word je vanzelf vrolijk en de mensen om je heen ook. Dus als hij gelukkig is, ben jij dat ook. Man, wat zullen jij en je Apple-genius gelukkig worden.

Happy Hunting!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste datenieuws?
Volg @dedatingblognl dan via Twitter voor alle updates.

Lees ook:Tips om een gesprek te voeren
Lees ook:Date plannen maakt gelukkig
Lees ook:Dingen die je moet weten voordat je een journalist date
Lees ook:Tip voor sexen met je date
Lees ook:Je date komt niet opdagen, wat nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.