Casual datingsites, is dat wat?

Foto: Pretty Woman

Naast datingsites die duidelijk zijn gericht op het vinden van liefde zijn er ook sites voor mensen die puur en alleen op sex uit zijn. Krijg je waar voor je geld of word je er alleen maar arm van? Gebruikers delen hun verhalen met je. 

Op datingwebsites.nl geven gebruikers van verschillende pagina’s hun mening en de ‘casual-datingsites’ scoren bijzonder slecht. Pagina’s waar mensen die op zoek zijn naar ‘polyamorie’ of een affaire, scoren redelijk oké. Maar de sites waar mensen alleen op staan voor sex lijken bevolkt te worden door fakers.

Fakers
De oprichter van de grote Amerikaanse datingsite Plenty of Fish delete zijn ‘casual’ optie laatst nog omdat hij zag dat de functie misbruikt werd door geile mannen die andere geile mannen aan het opgeilen waren. De echte vrouwen die op zoek waren naar een avontuurtje, waren slechts een paar procent van het volledige aanbod.

Lees hier meer over het nieuwe anti-faker beleid van PoF.

C Date
C Date is de meest gebruikte site in Nederland en die komt er ook nog redelijk goed vanaf in de beoordelingen. Er zijn mensen die er daadwerkelijk iemand hebben gevonden waarmee ze de beest uithangen, maar er hangen ook fakers rond.
Max beschrijft het pakkend: “Je moet leren om de echte profielen er uit te filteren. Je moet ook realistisch zijn: als 46 jarige maak je meestal niet veel kans bij een 24 jarige!  Als het tot een contact komt een beetje relaxed blijven (niet meteen over sex beginnen) komt later wel.”

Voor de meeste mensen valt er trouwens genoeg te scoren op ‘normale’ datingsites. Mannen en vrouwen hebben allebei weleens zin in sex en als het klikt is een afspraakje tussen de lakens zo gepland.

 

 

Lees ook:Datingsite gaat strijdt tegen ‘fakers’
Lees ook:Datingsite betalen of niet
Lees ook:Mannen betalen minder voor datingsites dan vrouwen
Lees ook:Signaal van misbruik
Lees ook:Speeddaten is gegarandeerd scoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.