Het is zomer: tijd om je profielfoto’s te veranderen

Hier spat het zomerplezier toch vanaf? Foto: Flickr.com/Reid Kasprowicz

De zon schijnt en het is warm genoeg om zonder handschoenen de straat op te gaan dus het is tijd voor nieuwe foto’s op je datingprofiel. Match.com raadt aan winterfoto’s te deleten en zomerfoto’s te plaatsen omdat alles er beter uitziet in het zonnetje, dus ook hun leden.

Uit een onderzoekje van de datingsite blijkt dat 73 procent van de leden anderen aantrekkelijker vindt in de zomer. En gelijk hebben ze! Als je foto’s met rode snotneuzen en bleke huidjes in een waterig zonnetje vergelijkt met foto’s waarop je een gouden glans op je velletje, wapperende haren en een ontspannen lach op je snoetje hebt snap jij ook wel welke aantrekkelijker zijn. Tijd voor nieuwe dus.

Volgens de relatie-expert van de datingsite is het goed om de nieuwe kiekjes buiten te schieten, het liefst op dagen dat je iets leuks aan het doen bent in de zon: “Als je foto’s neemt terwijl je het leuk hebt met vrienden, zie je dat terug op de foto en dat vinden mensen aantrekkelijk.”

Lees hier meer tips voor een goede profielfoto.

 

Lees ook:Leden Victoria Milan besteden meer dan een uur per dag aan overspel
Lees ook:Koelkast Dating Expert: daten op basis van koelkast
Lees ook:Waarom een groepsfoto als profielfoto beter is
Lees ook:Koop fruit en groente in plaats van lippenstift
Lees ook:Ook voor mannen: rood shirt = scoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.