Mannen en dansen

Over het algemeen word het sterk afgeraden door vrouwen om te gaan dansen als man. Mannen kunnen niet dansen en de plank voor het versieren van vrouwen wordt dus compleet mis geslagen. De man immers denkt er goddelijk uit te zien wanneer hij zijn dansmoves presenteert op de dansvloer. Uit recent Duits onderzoek wordt wel beweerd dat er door vrouwen anders gedacht kán worden. HLN.be schrijft:

Mannen met goede dansmoves hebben meer kans om vrouwen aan te trekken omdat ze sterker lijken. Dat blijkt uit een recente Duitse studie.

Lees hier hele bericht

TIP! Heb je de looks and feel als een goede danser? geneer je niet. Als je weet dat je goed danst er dan ook nog oké uitziet, ga ervoor. Ben je per ongeluk minder ‘Adonis’ achtig geschapen uitgedost met accessoires als een bierbuik, niet atletisch enz… Bedenk je dan goed voordat je de show probeert te stelen door in de spotlights te gaan staan.

Het is absoluut niet waar dat je niet de aandacht van vrouwen trekt door wat meer op de achtergrond te treden. Vrouwen versieren behoeft dus niet alleen te lukken als je alleen maar goed kan dansen. Ook in overvolle discotheken lukt het zonder dansen prima om de aandacht van vrouwen te trekken wanneer je niet beschikt over het juiste danslichaam.

Lees ook:Mannen en dansen
Lees ook:Deze foto’s gebruik je voor je datingprofiel
Lees ook:Mannen extreem aangetrokken tot rode lippen
Lees ook:Datingtips voor mannen onder de loep 2
Lees ook:Dansen werkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.