Flirten in de file

Flirten in de file is een fenomeen dat even succesvol blijft. Vooral mannen en jongeren doen het graag. Soms loopt zo’n flirt uit op seks. Eerder onderzoek maakte al duidelijk dat één op zeven weggebruikers graag met andere schoonheden flirt. In zes procent van de gevallen kwam daar toen een relatie van. Volgens Brits onderzoek scoorden een half miljoen mensen een seksdate na een fileflirt. En 150.000 Britten hebben op deze manier hun partner gevonden. Meldt HLN.be

Maar hoe doe je dat, fileflirten

.

Hoe doe je het, fileflirten. Fileflirten is bijzonder leuk! je hebt niets te verliezen want je zit immers in je eigen huis waarin je redelijk ontatsbaar bent, let dus altijd op tijdens het autorijden wie er zich naast je bevindt (zonder ongelukken te maken natuurlijk) Let vooral op jezelf. Dit is namelijk de reden dat je vaak mensen in hun neus ziet pulken, ogegeneerd zie je mensen hele bergen opgraven. Als je jezelf in de hand hebt, dan kan het spel beginnen. Eerst de aandacht wekken, dat is niet zo eenvoudig want iedereen denkt dat hij helemaal alleen in z’n kamer zit. Ga ervoor rijden en kijk opzichtig in je spiegel, dit kan opvallen. Laat het project weer langs je rijden en probeer dit af te wisselen. Soms lukt het om een glimlach op te vangen en volgens het bericht van HLN.be kan er nog veel meer gebeuren.

In de zomer draai je natuurlijk je ramen open. Een beetje harder meejengelen met de muziek trekt al snel de aandacht, reageert er iemand? Pak je telefoon doe of je iemand aan de lijn hebt en zeg door het raam, het is voor jou! Een beetje gekkigheid, zomerse vrolijkheid doet het dan heel goed. Begin je de smaak te pakken te krijgen? Koop een Engelse auto, dan zit je al vaak vlak naast je potentiële date.

Lees ook:Fileflirt, de file is toch leuk!
Lees ook:Dit moet je weten over flirten
Lees ook:Ook je houding zegt natuurlijk veel
Lees ook:Tip van de flirtcoach
Lees ook:Zo vind je ware liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.