Online daten en succes

Natuurlijk hoor je veel bad-luck verhalen over online dating. Mensen die niet op hun afspraak komen opdagen en waarna je op internet niets meer van hen verneemt is een van de meest gehoorde klachten. Ook het plaatsen van verkeerde foto’s of het liegen in profielen is een vaak gehoorde klacht. Ook zijn er succesverhalen! Online daten kan dus gewoon absoluut de moeite waard zijn. Lees hier een aantal succesverhalen op de website be.2 Misschien inspireert je dit om je profiel heel anders te maken zodat de prins of prinses op het witte paard toch bij je aanklopt.

Lees ook:Verschillen man en vrouw
Lees ook:Nasty habits?
Lees ook:De ongeschreven regels bij online dating
Lees ook:Online daten groeit explosief
Lees ook:Zo heb je succes bij online daten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.