Onderzoek naar seks en relaties 2008

In het jaaroverzicht van Nu.nl staan een aantal onderzoeken over seks en relaties. Wat zijn de highlights waar onderzoekers achter zijn gekomen?

TIP! Verhoog je kennis op dit gebied en doe er je voordeel van tijdens het daten. Hier een kopie van het bericht.

Seks en relaties
De wetenschap zelf lijkt echter vooral geïnteresseerd in onderwerpen die betrekking hebben op seks en relaties. Onderzoekers produceren in 2008 een stortvloed aan nieuwtjes op dit gebied.

Zo wordt bekend dat een vrouw het meeste aandacht van mannen trekt als ze gekleed gaat in het rood, dat slimme mannen beter sperma produceren, dat een orgasme invloed heeft op je levenskwaliteit, dat een eerste kus het verloop van de verdere relatie bepaalt, dat je aan iemands ogen kunt zien of hij of zij uit is op een one-night-stand en dat vrouwen vaak op een vaderfiguur vallen.

Canadese onderzoekers presenteren vlak voor het einde van het jaar het feit dat nuchtere vrouwen die regelmatig drinken lelijke mannen aantrekkelijker vinden. Wetenschappers uit Londen gaan zelfs zo ver dat ze de ‘perfecte lichaamsvorm’ voor mannen en vrouwen berekenen met de computer.

Bron: NU.nl

Lees ook:The morning after
Lees ook:One night stands maken verdrietig
Lees ook:Daten en seks
Lees ook:Mannen zijn niet alleen bezig met seks
Lees ook:Vrouwen kunnen seksrelaties beter benoemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.