Playing ‘hard to get’

Hard to get. Het staat heel stoer voor jongens om ‘hard to get’ te spelen. Eigenlijk mislukt iedere poging. Het is een methode die vrouwen naar mannen toe beter afgaat. Waarom mislukt het ’hard to get’ spelen voor mannen eigenlijk? Als man hoef je niet uitgerangeerd te zijn als je ‘hard to get’ speelt maar meestal heeft de vrouw toch zoiets van ‘wat een sukkel’ of nog erger, ‘hij wil me niet graag genoeg, laat dus maar zitten’. Dan heb je dus altijd nul op request als man en misschien vinden juist mannen daarom dit spel wel een verfijnde methode. Dit om eens te zien hoe graag de vrouw wil, of het ‘ik heb niets te verliezen’ gedachte speelt een rol. En dat is eigenlijk typisch vrouwelijk. En daarom alles behalve aantrekkelijk. Echt scoren doe je er als man dus niet mee. Let er als man dus ontzettend op wat je zegt wanneer je ‘hard to get’ wilt spelen. Er zijn meerdere wegen naar Rome om in de smaak te vallen en erachter te komen dat ze toch voor je kiest.

Lees ook:Vrouwen die ‘hard to get’ spelen
Lees ook:Mannen praten nu eenmaal minder
Lees ook:Vrouwen met lang bruin haar meest populair
Lees ook:Deze 9 likes geven mannen niet snel toe
Lees ook:Looks die mannen niet waarderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.