Single en hou je van kunst?

Kunstliefhebbers ontmoet je het gemakkelijkst tijdens exposities. langzaam schuivel je van schilderij naar schilderij, heel even bewonder je een stuk dat aan de wand hangt op een bankje die iets uit het midden van de lege ruimte staat.

Dan valt je iets op, die vrouw of man loopt de hele tijd alleen en je hebt alle tijd om hem/haar volledig in je op te nemen. Een gesprekje waard! Gaat er stiekem door je hoofd terwijl je dit hele andere kunststukje stiekem bekijkt. Knoop gerust een geprekje aan, je weet immers nooit hoe een date kan ontstaan. Maar je weet in ieder geval dat je met iemand te maken hebt die van kunst houdt.

Lees ook:Kunstenares toverde droomman en trouwde hem
Lees ook:12 tips om beter in je vel te zitten
Lees ook:Ook je houding zegt natuurlijk veel
Lees ook:Daten, de supermarkt?
Lees ook:Heerlijk romantische tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.