Praten is goed voor je relatie!

Vrouwen wisten het al langer maar nu is het ook wetenschappelijk aangetoond dat praten goed is voor je relatie. Met een date afspreken daar waar je dus goed met elkaar kunt praten is daarom belangrijk.

 

Praten is dus heilzaam voor het opbouwen van een goede relatie. Als je een serieuze dater bent natuurlijk. Het betekent niet dat de luisterende partner er beter van wordt. Dovemansoortje spelen omdat je er zelf geen belang bij hebt, mag dus wetenschappelijk klaarblijkelijk wel. Maar stel dat je een vraag krijgt en je weet geen antwoord omdat je niet hebt op zitten letten is absoluut 'not done'. Luisteren is een must.

 

Lees ook:Kinderen en je date
Lees ook:Student vraagt docent om datingadvies via toets
Lees ook:Een goed verleidster weet te verwennen
Lees ook:Een interactief spelletje, leuk maar geen voorwaarde
Lees ook:Tips voor goed eerste bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.