Nasty habits?

Let er ook op dat als je iemand treft met een aantal eigenschappen die je niet leuk vindt, het niet zo is dat dit gaat veranderen als je date de prins op het witte paard (b)lijkt te zijn. Alleen hij of zij kan zichzelf veranderen en waarom zou dat gebeuren? In ieder geval niet omdat jij het vraagt.

 

Natuurlijk leeft het geven en nemen of het compromissen maken ook bij het serieus daten. Houd jezelf niet voor de gek! Als je echt niet kan leven met een aantal vervelende eigenschappen, stop er dan gewoon mee. Op ieder potje past een deksel en jij hoeft niet van alle liefhebberijen of 'nare' gewoontes te houden die jij een date toekend. Of … je neemt je date zoals het is natuurlijk. Bedenk je dat er altijd wel een compromis gemaakt moet worden. En hoever jij erin wilt gaan.

Lees ook:Flirten voor nerds
Lees ook:Uiterlijk toch belangrijkst bij daten
Lees ook:Date en relatie
Lees ook:12 tips om beter in je vel te zitten
Lees ook:Mannen knappen af op haar in afvoerputje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.