Eerlijkheid duurt het langst!

Iedereen kent het wel, het faken op websites. Toch is eerlijkheid ook op internet het meest succesvol voor een leuke date. Verras je date niet door een verkeerd beeld te geven van jezelf meer …. hoe verleidelijk dit ook kan zijn.

 

Het is ook beter het contact via internet wat op te bouwen en niet meteen na drie mailtjes of een kwartiertje chatten al een afspraak te maken. Geduld is een schone zaak. En het is toch heel leuk om wat foto's uit te wisselen en om wat meer van je potentiële date te weten te komen voordat je haar/hem ontmoet?

Lees ook:Wat vertelt … een knuffel
Lees ook:Moeite met versieren?
Lees ook:Internet slecht voor maatschappij
Lees ook:Op internet Googlen naar je date
Lees ook:Online daten helemaal van deze tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.