Let op het gesprek

Je hebt het misschien wel vaker gehoord, vertel over jezelf maar pauzeer vaak genoeg om je date aan het woord te laten. Vraag waar je date mee bezig is, wees geinteresseerd en luister aandachtig. Dit werkt zelfs bij dates waarbij je partner vanuit zichzelf maar een stil muisje is. Het gevreesde 'mijn date praatte alleen maar over zichzelf en heeft niets aan mij gevraagd' moet dus niet gezegd kunnen worden na de afspraak. Echt waar, zelfs het stille muisje vindt het fijn om bij iemand te zitten die geïnteresseerd in hem/haar is.

Lees ook:‘Iedere man kan een model daten’
Lees ook:Getest: datingapp Tinder
Lees ook:Zo trek jij die leuke man of vrouw aan
Lees ook:Wie stuurt er als eerste een bericht?
Lees ook:Datetip: Bucketlist maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.